Zoek in de site...

Een baan vinden

Je bent op zoek naar een stage, bijbaan of vaste baan. Dan moet je gaan solliciteren. Dat kan best spannend zijn. Maar wees gerust, solliciteren kun je leren! En Career Service helpt jou hierbij. Hieronder vind je de stappen die je doorloopt bij een sollicitatieprocedure. Bekijk de tips, laat je cv en brief checken, volg een paar workshops en je bent er helemaal klaar voor!

Career Central

RU_DMC_2204_Careercentral_narrowcasting_2

Career Central is de community voor alles wat de universiteit tijdens en na je studie te bieden heeft. We helpen je met relevante bijbanen en stages tijdens je studie, maar we helpen je ook op weg naar je eerste baan en in je carrière. Door je in contact te brengen met oud-studenten die jou graag verder helpen met jouw vragen over het werkveld, door zelfs nog na je afstuderen begeleiding aan te bieden en door de mooiste vacatures voor je op een rijtje te zetten. Ben je benieuwd wat Career Central voor jou kan betekenen? Klik dan hier.

De arbeidsmarkt

Voordat je gaat solliciteren en je gaat verdiepen in verschillende bedrijven en functies is het goed om te weten hoe de arbeidsmarkt er op dat moment uit ziet. De informatie op deze pagina kan je helpen bij het opstellen van een goede sollicitatiestrategie.

CV, motivatiebrief en LinkedIn

Leer hoe je een goede eerste indruk kunt maken.

Workshops en trainingen

Digitale footprint

Alles wat je ooit op internet geplaatst hebt is lange tijd vindbaar en kan gekoppeld worden aan jouw naam. Hoe zet je dat op de juiste manier in voor je sollicitatie?

Het sollicitatiegesprek

Yes! Je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek! Maar hoe nu verder?

Arbeidsvoorwaarden

Hoe kun je zelfverzekerd het arbeidsvoorwaarden gesprek aangaan? Wij helpen je!

Assessments maken

Als je binnenkort deelneemt aan een assessment wil je graag goed voor de dag komen en een positief resultaat behalen. Onze tips kunnen jou hierbij helpen.