Zoek in de site...

CV en LinkedIn training

Career Service Managementwetenschappen verzorgt meerdere keren per jaar een CV en LinkedIn training. Tijdens deze training wordt toegelicht hoe je jouw cv moet inzetten bij het vinden van jouw droombaan. Ook LinkedIn speelt een grote rol in het sollicitatieproces en is een tool die de recruiter altijd gebruikt.

Een recruiter heeft maar 6 seconden nodig om te zien of iemand geschikt is voor de functie. Hoe zorg je er dan voor dat je in die 6 seconden opvalt? Wat hoort nu wel thuis op een CV en wat niet? De do’s en don’ts worden tijdens deze training besproken. Ook is er voldoende gelegenheid om aan de slag te gaan met jouw eigen CV.

LinkedIn vormt samen met jouw CV het visitekaartje voor toekomstige werkgevers. Misschien heb je al een LinkedIn pagina, dan kun je die tijdens de training verder updaten aan de hand van de tips. In korte tijd leer je over de vele mogelijkheden van LinkedIn en ontdek je hoe je ervoor zorgt dat jouw profiel opvalt bij recruiters.

Wil je deelnemen aan deze training, schrijf je dan in voor de eerstvolgende editie. Heb je al eerder advies nodig? Bekijk dan de online tips en maak daarna een afspraak met de Career officer voor een CV en of LinkedIn check.

Career Officer Jitske Rassa geeft een CV en LinkedIn training