Zoek in de site...

Sollicitatietraining

Je bent op zoek naar een stage, een baan of een traineeship. In al deze gevallen moet je solliciteren en als het goed gaat wordt je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Dat kan best spannend zijn. Career Service Managementwetenschappen verzorgt meerdere keren per jaar een sollicitatietraining zodat je je goed kunt voorbereiden.

In deze workshop wordt verteld hoe solliciteren werkt. Hoe zorg je voor een goede eerste indruk? Welke vragen kun je verwachten en hoe reageer je daarop? Hoe ga je om met non-verbale communicatie?

We staan stil bij de verschillende stijlen die er in een sollicitatiegesprek gehanteerd worden. En nog veel belangrijker, we gaan samen oefenen! Na deze workshop weet jij hoe je je goed kunt voorbereiden en met een zelfverzekerd gevoel een sollicitatiegesprek aan kunt gaan.

Een overzicht van de aankomende evenementen vind je in de agenda. Heb je al eerder advies nodig? Bekijk dan de online tips.

Quotes van studenten die de training hebben gevolgd:

‘Ik vond de opzet van de workshop zeer goed. Misschien hadden we tussendoor nog een keer van gesprekspartner kunnen wisselen.’

‘Nuttige tips, leuke workshop’

‘Echt nuttig, heel fijn’

‘Geen verbeterpunten, vond de workshop erg nuttig en zat goed in elkaar’

Gemiddeld cijfer: 7,83