Zoek in de site...

Persoonlijke ontwikkeling

Gedurende je studie komen er opeens allerlei vragen op je af: Wie ben je, wat kun je, wat wil je? Schrik niet, het zijn pittige vragen waar bijna iedere student mee worstelt, je bent echt niet de enige die het nog niet zo goed weet! Career Service helpt jou bij het beantwoorden van deze vragen. Hieronder zie je welke mogelijkheden er zijn. Bekijk de tips, kom naar de workshops en leer jezelf goed kennen.

Ontdek jezelf

Er komt een dag dat je de stap gaat maken naar het werkende leven. Dat is spannend, dus erg fijn als je goed voorbereid bent. Doorloop de stappen op deze pagina en zorg ervoor dat je jezelf goed kent en je straks jezelf goed kunt presenteren.

Het Coachcafé

Tijdens Het Coachcafé komen studenten en alumni bij elkaar om in een informele sfeer te sparren over de toekomst.

Career Day

Tijdens de Career Day loop je de sollicitatieprocedure in één keer door. Laat je adviseren, trainen en inspireren zodat je goed voorbereid aan je carrière kunt beginnen.

Keuzeruimte vullen

Tijdens je studie zijn er vele mogelijkheden om je te oriënteren op de arbeidsmarkt. Het advies is om daar in je tweede studiejaar al mee te beginnen. Een goed begin is het halve werk! En Career Service helpt jou hierbij. Laat je informeren, inspireren en uitdagen!