Zoek in de site...

Career Day

Elke faculteit van de Radboud Universiteit heeft een Career Service. Tijdens de Radboud Career Day worden de krachten van deze Career officers en de collega’s van Student Support gebundeld om de studenten te helpen bij hun loopbaanoriëntatie. Elk seizoen vindt er een Radboud Career Day plaats, verspreid over de hele campus. Tijdens de Career Day bereid je het hele sollicitatieproces in 1 dag voor.

  1. Wat wil ik/wat kan ik?
  2. Hoe vind ik een baan?
  3. Laat je CV of LinkedIn pagina checken
  4. Maak een professionele foto voor je CV en LinkedInpagina
  5. Hoe moet ik solliciteren?
  6. Hoe voer ik een arbeidsvoorwaardengesprek

Zo ben je goed voorbereid op het zetten van de volgende stap in je loopbaan! Heb je weinig tijd, of behoefte aan het trainen van één specifieke vaardigheid? Geen probleem, want je kunt je voor één of meerdere workshops inschrijven.

Het programma is gratis toegankelijk voor studenten en pas-afgestudeerden (max. een halfjaar geleden) van de Radboud Universiteit.

De Radboud Career Day wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.6

Quote van een student: “Ik was verrast door de informatie die werd verschaft. Ik had van tevoren misschien wat lage verwachtingen en ik dacht dat er informatie zou worden gegeven die nogal voor de hand lag. Maar dat was helemaal niet zo, ik heb echt van alles geleerd. Dus daar was ik heel blij mee!”

Een overzicht van de aankomende evenementen vind je in de agenda. Heb je al eerder advies nodig? Bekijk dan de online tips of maak een afspraak met de Career officer.

Career Officer Jitske Rassa geeft een sollicitatietraining