Digitale informatieavond The West Wing (Bijeenkomst)

dinsdag 6 september 2022Plaats in agenda
20:00 tot
Ministerie van Buitenlandse Zaken

De aanmeldingen voor het West Wing 2022-2023 zijn geopend!

Hou jij je actief bezig met internationale vraagstukken? Ben jij een student of (young)professional, en gemotiveerd om je samen met anderen een jaar lang te werken aan een uitdagende beleidsvraag? Heb je altijd al het ministerie van Buitenlandse Zaken willen voorzien van gevraagd en ongevraagd advies? Meld je dan nu aan voor The West Wing, de officiële jongerendenktank van én voor het ministerie van Buitenlandse Zaken!

Onderwerpen kunnen variëren van digitalisering, rechtsstatelijkheid, schuldenproblematiek en Global Health Security en meer! Benieuwd naar de beleidsvragen van dit jaar? Hou onze sociale kanalen en website in de gaten.

Heb je interesse om deel te nemen aan The West Wing en wil je graag meer informatie over het werk van de denktank? Meld je dan aan voor de digitale informatieavond op dinsdag 6 september van 20:00 - 21:00! Aanmelden kan via de website.

Aanmelden als tracklid bij The West Wing kan tot en met donderdag 15 september 23:59.

Voor meer informatie over de beleidsvragen of de aanmeldingsprocedure, ga naar www.thewestwing.nl, lees de begeleidende informatiebrief (pdf, 161 kB) of mail naar info@thewestwing.nl.