Zoek in de site...

Antea

Over Antea Group Nederland

Wij leven met z’n allen in een prachtig en goed georganiseerd land en dat willen wij graag zo houden. Beter nog, wij willen onze leefomgeving mooier, gezonder en bereikbaarder maken dan die al is. Voor onszelf, maar zeker ook voor de generaties na ons.

Voor grote en kleine vragen

Dit is wat Antea Group voor opdrachtgevers doet: duurzame oplossingen voor onze leefomgeving ontwikkelen. Wij onderzoeken, ontwerpen, rekenen, organiseren en zijn betrokken bij de uitvoering van projecten. Dit kan de inpassing van een brug, weg of natuurgebied zijn. Maar net zo goed een concept om een woonwijk klimaatneutraal te maken. Of om ruimte te geven aan industrie, met oog voor milieu en veiligheid.

Ingenieurs met karakter

Ruim zeventig jaar geleden begonnen wij in Friesland als tweemansbedrijfje. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot het thuis van 1500 trotse ingenieurs. Je vindt bij ons de allerbeste vakspecialisten van Nederland. Maar ook mensen die complexe projecten verder weten te brengen. Wat ons kenmerkt is onze no-nonsense mentaliteit. Wij zeggen wat wij doen én doen wat wij zeggen. Een partner die onafhankelijk en deskundig is en altijd werkt met respect voor mens en omgeving.

De mens centraal

Bij een ingenieurs- en adviesbureau is de link met techniek snel gelegd. Maar alles wat wij doen, begint bij de mens. Dit dragen we elke dag uit. Aan de manier waarop we met elkaar omgaan: medewerkers onderling, met opdrachtgevers en kennispartners. Wij gaan voor samenwerking en duurzame relaties. En in onze oplossingen staan maatschappelijke belangen, milieu en de wensen van de eindgebruiker altijd centraal.

Ontwikkeling

Wij nemen het voortouw in de zoektocht naar nieuwe antwoorden. Door volop te investeren in de ontwikkeling van mensen; door ruimte te geven aan kansrijke nieuwe ideeën. Zo zorgen onze data- en sensorinnovaties er nu al voor dat steden en infrastructuur beter en slimmer functioneren. Maar wij werken ook aan toepassingen zoals 3D-printen, virtual reality en parametrisch ontwerpen. En door te investeren in dronetechniek en vliegende auto’s dragen we vandaag al bij aan de mobiliteit van morgen.

Overal waar we komen, zetten wij onze kennis, ervaring en ons innovatief vermogen in om te bouwen aan een land dat mooi, veilig en duurzaam is. Waar voor iedereen ruimte is om te wonen, te werken en te recreëren. Een land dat wij met een gerust hart kunnen doorgeven.

Antea Group
Understanding today, improving tomorrow

antea-group-full-coulour-logo-pay-off-jpg (4)