Zoek in de site...

BDO

BDO

BDO biedt oplossingen op het gebied van consultancy, accountancy en fiscaliteit. Met 2.600 professionals zijn we groot genoeg om kansen te krijgen en klein genoeg om ze te creëren. Je staat aan het roer van je eigen carrière. Met eigen klanten - van multinational tot mkb, van publieke organisatie tot familiebedrijf. Als iets ons typeert, is het wel onze persoonlijke benadering. We zijn een kantoor waar iedereen zichzelf kan zijn en willen een weerspiegeling vormen van de maatschappij. Met een realistische werk-privé balans die gezonde ambitie vleugels geeft.

BDO M&A

BDO M&A is al jarenlang marktleider op het gebied van transactiebegeleiding in het midden- en familiebedrijf. Met een ervaren en multidisciplinair team begeleiden wij jaarlijks meer dan 150 relaties bij vraagstukken op het gebied van overnames, waardebepalingen en financieringen.

Door ons internationale netwerk hebben onze transacties geregeld zowel een nationaal als een internationaal karakter.

De M&A Praktijk van BDO bestaat uit ruim 70 gedreven professionals en omvat de afdelingen Corporate Finance, Debt Advisory, Waardebepaling (Valuation) en Transaction Advisory Services. De afdeling bestaat uit jonge, enthousiaste, ondernemende collega’s die gezamenlijk een hecht team vormen en elkaar stimuleren om out-of-the-box te denken en alles uit zichzelf te halen.

Ons Corporate Finance team is gevestigd in Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam/Den Haag. Ons Transaction Advisory Services team is gevestigd in Utrecht. Echter, we gaan flexibel om met werkplekken. Binnen BDO M&A wordt er op een hybride manier gewerkt – naast werken op één van onze kantoren is regelmatig thuiswerken dan wel werken op één van de andere BDO kantoren in de regio geen enkel probleem.

Bij BDO wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk, studie en privé goed in de gaten. Daarnaast is er binnen BDO veel aandacht voor talentmanagement. We helpen je bij het ontwikkelen en optimaal benutten van jouw persoonlijke talenten en vaardigheden. Je hebt zelf de regie in handen zodat je kunt doen waar je goed in bent. BDO heeft hiertoe diverse instrumenten ontwikkeld, waaronder vaktechnische- en vaardigheidstrainingen vanuit zowel de M&A praktijk als ook de BDO managementacademie. Echter, het volgen van externe opleidingen en cursussen behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer weten?

Neem dan contact op met Lizzy van de Steeg (Lizzy.van.de.steeg@bdo.nl), Campus Recruiter regio Noord Oost, tel; +31 (0)40 269 83 18 of +31 (0)6 16 55 08 45 (WhatsApp) of ga voor onze vacatures naar werkenbijbdo.nl.