Zoek in de site...

Bliss

Over Blisss

logo-compleet-liggendBij Blisss Software streven we ernaar om eenvoudige en effectieven Softwareoplossingen te leveren. Het is onze missie de klant te brengen naar succes, samen en stap voor stap. Wij helpen onze klanten hun bedrijfsprocessen optimaliseren met Microsoft Dynamics 365 Zakelijk centraal. Blisss is een start-up bedrijf opgericht in 2006 door twee Radboud

University students, Dirko Wijers and Dirk Flohil.

In de daaropvolgende jaren is Blisss uitgegroeid tot een modern softwarebedrijf met het Blisss blauwe DNA. Vanuit ons hoofdkantoor in Nijmegen ondersteunen wij onze klanten met ERP-softwareoplossingen van Microsoft. Als een Microsoft Gold Partner, Blisss opereert succesvol in verschillende markten zoals groothandel, zakelijke dienstverlening en productie.

Cultuur

Onze vier kernwaarden, ook wel bekend als ons kompas, zijn:

blisskompas

Next Level Digitalisering: We doen store en uitdagende projecten, maken gebruik van de beste tools en hebben innovatie hoog in het vaandel. Elke dag een beetje beter!

Ontwikkelen doen we samen: Er is een ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in de richting die jij wilt!

Zelf de touwtjes in handen: Bepaal zelf de balans tussen bij de klant, thuis en op kantoor werken. Je deelt je eigen werktijden in en er zijn geen kledingvoorschriften. Doe waar jij je prettig bij voelt!

Werken & Leven: We bieden vele leuke activiteiten aan, van vrimibo tot parel, van jeu de boules tot LAN-party's. Wil je graag voor lange tijd vrij of op wereldreis? Wij denken graag met je mee.

Dit betekent dat we uitdaging en verantwoordelijkheid geven, vrijheid en feedback. In ruil daarvoor verwachten we dat jij proactief betrokken bent bij Bliss als bedrijf en onze klanten, jezelf zijn en vooral: wees eerlijk tegen jezelf en tegen ons.

Voor meer informatie en vacatures klik je hier.

Ben jij serieus geïnteresseerd in Bliss? Meld je dan aan voor de netwerksessie met Bliss!