Zoek in de site...

Bureau Buiten

Over Bureau BUITEN

Bureau BUITEN is een adviesbureau op het gebied van economie en omgeving en werkt dagelijks met een team van enthousiaste adviseurs aan verschillende ruimtelijk-economische vraagstukken. Wij zijn in 2000 opgericht en zijn inmiddels uitgegroeid naar een team van 25 medewerkers.

Een sterke, mooie en duurzame omgeving
Duurzame mobiliteit, het klimaat en de energietransitie, nieuwe vormen van wonen en werken, toerisme, recreatie en erfgoed zijn een greep uit thema’s waar wij ons mee bezig houden. We doen onderzoek en geven advies. Daarnaast weten we de weg naar Europese subsidies en programma’s. En creëren we draagvlak om samen verder te komen in participatietrajecten. Samen met onze opdrachtgevers zetten we ons in voor een sterke, mooie en duurzame omgeving.

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
Ons team bestaat uit gepassioneerde adviseurs met verschillende specialistische achtergronden, onder andere in geografie en planologie. Onze kracht is het steeds weer samenbrengen van deze expertises voor de beste aanpak voor het vraagstuk. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en teambuilding helpt ons het beste uit onszelf te halen. We zijn een open én platte organisatie met een informele sfeer.

Op zoek naar een stage of baan?

Wij investeren in nieuw talent. Jaarlijks zijn er stageplaatsen beschikbaar voor (master) studenten (economische) geografie, planologie, economie, toerisme of andere relevante studierichtingen. Je kan een meeloopstage of een onderzoekstage doen. Graag koppelen wij jou aan een specifieke vraag van één van onze opdrachtgevers. Zo wordt jouw onderzoek en advies direct toegepast in de praktijk. Daarnaast zijn we regelmatig op zoek naar nieuw junior talent. Houd hiervoor onze website en LinkedIN in de gaten.

Logo BB_transparant