Zoek in de site...

DataTalent

Wil jij jouw carrière na jouw studie een vliegende start geven door praktische ervaring toe te voegen aan jouw CV? Ben je maatschappelijk georiënteerd en heb je affiniteit met de overheid, mensen, data en processen? Deins je niet terug voor een uitdaging binnen een veranderende omgeving, waarin je echt het verschil kunt maken? Dan zou het zomaar kunnen dat het Traineeship Datagedreven Werken bij de Overheid van DataTalent heel goed bij jou past!

Gedurende een Traineeship van twee jaar ga je werken en leren combineren. Wij helpen jou met het ontwikkelen van een mooie carrière in de richting van Datagedreven Werken binnen de Publieke Sector. Zo ben je optimaal voorbereid op de toekomst, waarin de overheid voor de uitdaging staat om middels een data-georiënteerde werkwijze een effectieve dienstverlening te realiseren. Als Trainee bij DataTalent kun je bij diverse overheidsorganisaties worden ingezet. Denk aan:

  • Gemeenten
  • Provincies
  • Waterschappen
  • DataLabs
  • Smartcity’s.

Binnen deze organisaties ga jij datagedreven werken toepassen op maatschappelijke thema’s als duurzaamheid, immigratie en/of mobiliteit.

Daarnaast volg jij diverse inhoudelijke opleidingen waarin jij van alles leert over o.a. de overheid, data-analyse, data-visualisatie, ethiek en privacy. Ook is er volop aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Enthousiast geworden? Dan gaan wij graag met jou in gesprek tijdens de Management Business Fair op 23 februari!

Kun je nu al niet wachten om te solliciteren of contact met ons op te nemen, kijk dan vast op onze website  https://www.datatalent.nl of bel naar 06-21353523.

datatelentfinal