Zoek in de site...

Deloitte

Kies jouw impact!

Je wilt een baan met impact. Bij een werkgever waar je het verschil kunt maken. Deloitte is zo'n werkgever. Met ruim 7.000 mensen in 15 kantoren door heel Nederland is Deloitte een van de grootste aanbieders van professionele diensten op het gebied van accountancy, belastingadvies, consultancy, risicomanagement en financieel advies. Dat kunnen we alleen als de beste mensen voor ons kiezen. Studenten met een brede blik, die in multidisciplinaire teams werken aan uitdagende opdrachten en daarmee hun kennis en ervaring verrijken. Ons doel is dat onze verschillende activiteiten zoveel mogelijk impact hebben op de gemeenschap. Laten we verbinden voor impact.

Nooit stoppen met groeien
Bij Deloitte leer je elke dag. Of dat nu is van het complexe werk dat je doet of van de mensen met wie je samenwerkt. En je wordt ondersteund om je ambities op jouw manier te realiseren, waar je toekomst ook ligt.

Wees de ware jij
We willen jou. De ware jij, met je eigen sterke punten, perspectief en persoonlijkheid. Je werkt in een omgeving waar iedereen erbij hoort, wordt ondersteund en gehoord, en in staat wordt gesteld een waardevolle, persoonlijke bijdrage te leveren.

Passie voor het doel
Een impact maken is meer dan alleen wat we doen: het is waarom we hier zijn. We zijn gedreven om positieve vooruitgang te boeken voor onze klanten, mensen en de samenleving. Al onze mensen delen deze doelgerichtheid. Het maakt ons trots.

Ontdek onze activiteiten
Consulting
Als consultant bij Deloitte werk je samen met de klant aan oplossingen voor complexe uitdagingen. Je voorziet de klant van nieuwe ideeën, zodat je hem altijd een stap voor bent. Door nauw samen te werken met je collega's leer je continu en ontwikkel je je tot een ervaren specialist.


Financieel Advies
Financial Advisory is dé business area om voor te werken als financieel of vastgoedadviseur. Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van organisaties bij fusies & overnames, management buy-outs en financieringsprojecten. Ook employee benefits, financial due diligence en vastgoedadvies behoren tot ons vakgebied.


Tax & Legal
Tax & Legal maakt het werk van mensen op fiscale en juridische afdelingen bij onze klanten efficiënter en effectiever. Zij zijn een groot deel van de dag bezig met het verzamelen en interpreteren van informatie en werken vaak met verouderde of suboptimale methoden. Jij verbetert die processen door gebruik te maken van de nieuwste technologieën.


Audit
Als accountant bij Deloitte werk je voor veel verschillende klanten en branches. Je ontwikkelt continu je aanpassingsvermogen, communicatie en analyse. Dat houdt je werk uitdagend. Eén ding is zeker: een gevarieerdere werkomgeving dan onze auditpraktijk vind je nergens.


Risk Advisory
Binnen Risk Advisory zien we risico als een mogelijkheid om te groeien en de bedrijfsprestaties te verbeteren. Je stelt organisaties in staat risicobeheer in te zetten om wendbaarder te worden. Samen met je collega's creëer je waarde door risico's op de meest efficiënte manier te beheren.


Support
Binnen (interne) Support werk je aan het opbouwen en onderhouden van de reputatie van Deloitte, HR backoffice, ICT, administratie en nog veel meer. Hou je van een verticale en horizontale groeicurve? Ben je geïnteresseerd in de voordelen die een grote organisatie te bieden heeft? Dan is onze (interne) Support organisatie jouw plek.

Ben jij serieus geïnteresseerd in Deloitte? Meld je dan aan voor een netwerksessie met Deloitte!

Logo-Deloitte