Zoek in de site...

Enexis

Je carrière beginnen met een vliegende start, terwijl je óók nog maatschappelijk impact kunt maken? Ga voor een traineeship bij Enexis en maak samen met ons de energietransitie mogelijk. Uitdagende projecten genoeg waar je je schouders onder kunt zetten, terwijl wij je helpen groeien in een richting die bij je past.

Enexis Groep biedt iedereen altijd toegang tot energie. Dat is wat ons drijft. Of we nu werken aan de betrouwbaarheid van het net van vandaag of nadenken over het ontwerp van het energiesysteem van de toekomst. Alles is erop gericht zoveel mogelijk klanten aan te sluiten en te voorzien van steeds meer duurzame energie. Dag en nacht staan we klaar om op een veilige manier licht en warmte te brengen. Zo leggen we verbinding met de wereld om ons heen om samen duurzame impact te maken. We informeren, investeren, inspireren en realiseren. Vol positieve energie. ​

Wij werken met meer dan 5000 energieke mensen aan het energiesysteem van de toekomst, iedereen in de organisatie wil daar aan bijdragen. We brengen elektriciteit en gas bij miljoenen klanten in de provincies Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord-Brabant en Limburg. Tegelijk leveren klanten via steeds meer aansluitingen duurzaam opgewekte energie terug aan ons net.

Rol in de energietransitie

De manier waarop we energie opwekken en gebruiken verandert snel. We benutten natuurlijke bronnen, zoals zon en wind. En door apparaten en voertuigen worden we afhankelijker van elektriciteit. De energievoorziening in Nederland is bezig aan een transitie. In onze netten zien we dat vraag en aanbod van energie steeds meer fluctueren. De transitie vraagt dat we ons netwerk en onze dienstverlening aanpassen om de energievoorziening betrouwbaar en betaalbaar te houden. Als Enexis Groep willen we een bijdrage leveren om de energietransitie te versnellen.

Waarom is Enexis aangesloten bij de Management Business Fair?

Tijdens dit event willen we vooral een intensieve samenwerking tussen studenten en Enexis promoten. We zijn continu op zoek naar vernieuwende ideeën en wij geloven dat jong talent hier een bijdrage aan kan leveren en zo mee de energietransitie kan versnellen. Daarnaast hopen we om jong talent te enthousiasmeren voor de sector en voor ons mooie management traineeship. Ons traineeship duurt 2 jaar en hierin nemen we daadwerkelijk de tijd om uit te zoeken waar jij goed in bent én energie van krijgt! Kijk voor meer informatie over ons traineeship op Enexis Trainee Programma - werkenbijenexis.nl

Enexis Groep_logo