Zoek in de site...

Grant Thorton

Je bent een ambitieuze student. Je wilt deskundige worden binnen jouw vakgebied. Ruimte om te groeien is essentieel. Wij begrijpen dat. Je zoekt niet alleen een functie die je creativiteit prikkelt en je uitdaagt tot grensverleggende prestaties. Je wilt nog meer: je persoonlijke ontwikkeling continueren. Wij geven je die ruimte.

Grant Thornton

Grant Thornton in Nederland is een middelgrote accountancy- en adviesorganisatie met meer dan 450 collega’s. Groeiend en met een eigen herkenbare positie in de markt. Wereldwijd is Grant Thornton de nummer 8 van accountancy- en advieskantoren met 50.000 collega’s verspreid over meer dan 130 landen.

Audit & Assurance bij Grant Thornton

Binnen de Audit en Assurance werk je voor grote MKB en kleine corporate klanten binnen een grote verscheidenheid aan branches. Als starter ben je gelijk onderdeel van het team, heb je klantcontact en bezoek je ongeveer 15 tot 20 klanten op jaarbasis. Een deel van deze klanten kan internationaal georiënteerd zijn. Je bent betrokken bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van opdrachten. Je verricht gegevensgerichte en systeemgerichte controlewerkzaamheden en je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van cijferbeoordelingen en verbandcontroles op jaarrekeningposten. Samenwerken met je directe collega’s is hierbij essentieel, maar je vormt ook een multidisciplinair team met fiscalisten en andere specialisten.

Jouw ruimte bij Grant Thornton

Ruimte biedt kansen. Kansen om te groeien en te excelleren. Want je wilt niet alleen een baan, je wilt een carrière. Daarom hebben wij een cultuur van openheid en transparantie gecreëerd waarin al onze mensen een verschil kunnen maken.

Voor meer informatie en vacatures klik je hier.

GTlogo-CMYK