Zoek in de site...

IG&H

IG&H is een end-to-end adviesbureau, gespecialiseerd in digitale transformaties. Sinds 1988 helpen wij organisaties in de gezondheidszorg, retail en financiële sector hun digitale transformatie versneld uit te voeren door gebruik te maken van bewezen low-code technologieën. Hierdoor helpen wij bedrijven om relevant te blijven voor de veranderende behoeften van hun klanten en te blijven winnen van hun concurrenten.
Wij combineren het beste van elke wereld, van strategie consulting, functionele consulting, data science en technologie leveranciers, wat ons uniek maakt op de markt. Waarom? Omdat we ongeëvenaarde sector insider schip kunnen combineren met technologie. Strategie is belangrijk, maar het echte succes zit in de uitvoering. IG&H maakt het mogelijk door mensen, business en technologie op elkaar af te stemmen. Vandaar ons motto: Make Strategy Work.

Met meer dan 350 getalenteerde collega's, mensen die verandering en uitdagingen echt omarmen, hebben we een unieke cultuur met veel lef en veel zorg gecreëerd. Wij trekken buitengewone mensen aan en inspireren hen om grenzen te verleggen voor zichzelf en voor onze klanten.
Als gevolg daarvan zijn we sinds 2016 'Great Place To Work' gecertificeerd en beoordelen onze zeer tevreden klanten ons met 56 NPS (tegenover een sectorgemiddelde van 36 NPS).

Naast de tevreden, gelukkige medewerkers en klanten is IG&H ook een solide bedrijf, met een dubbelcijferige groei en ambitie voor internationale expansie.

Ben jij serieus geïnteresseerd in IG&H? Meld je dan aan voor een netwerksessie met IG&H!

IGH-logo-RGB-2-1-640x638

175A7073B