Zoek in de site...

Infram

Bij Infram werken we aan een duurzaam en toekomstgericht Nederland. Mobiliteit, ruimte, water en energie; dat is de wereld waarin we actief zijn en het verschil maken door innovatiekracht, kennis, ondernemerschap en brede samenwerking met overheden en het bedrijfsleven. Wij praten niet alleen over de toekomst, wij zien 'de kracht van doen'!

We vormen een hecht team van 50 collega’s dat vanuit een diversiteit aan opleidingsachtergrond, leeftijd en ervaring op een goede en leuke manier met elkaar samenwerkt en van elkaar leert. Als medewerker van Infram krijg je volop ruimte voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Dat we ook nog eens op een prachtige locatie vlakbij Utrecht zitten, flexibel werken mogelijk is en er aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden zijn, maakt het werken bij Infram écht bijzonder.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, proactieve, nieuwsgierige en breed geïnteresseerde studenten/starters die ons team komen versterken. Wij zijn op verschillende werkvelden actief en vragen daarom van onze medewerkers om open te staan voor nieuwe werkvelden en breed geïnteresseerd te zijn. Daarnaast doe je verschillende projecten tegelijk. In één project kun je een gemeente adviseren wat de opties zijn voor de implementatie van aardgasvrije wijken of klimaatadaptatie, terwijl je in diezelfde week ministeries en Rijkswaterstaat ondersteunt bij zaken als assetmanagement, het stikstofbeleid of de Omgevingswet.

Specifiek zoeken we op dit moment starters met een achtergrond in duurzaamheid, circulaire economie, bestuurskunde of bedrijfskunde. Ben jij geïnteresseerd en wil jij je steentje bijdragen aan een toekomstbestendig Nederland samen met jouw collega’s en klanten? Kom dan bij ons langs tijdens de Management Business Fair Nijmegen!

Meer informatie vind je op www.infram.nl.