Zoek in de site...

Irixs

Forque, Vionq en datadone gaan verder onder de naam Irixs. Met kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsprocessen, strategische vraagstukken, AFAS-software, BI én softwareontwikkeling kan Irixs de volledige softwareketen van klanten automatiseren en hen inzicht geven in de juiste stuurinformatie. Met ruim 90 collega’s heeft Irixs kennis en ervaring in huis op het gebied van bedrijfsprocessen, strategische vraagstukken, AFAS-software, Business Intelligence én softwareontwikkeling. Daardoor kan Irixs de volledige softwareketen van klanten automatiseren, hen helpen om inzicht te krijgen in de juiste stuurinformatie en hen adviseren op zowel operationeel als strategisch vlak. Bovendien hebben we samen 25 jaar ervaring in onder meer de automotive, de detachering en het sociaal domein. Doordat we de uitdagingen in deze verschillende branches kennen, zijn we klanten nóg beter van dienst. En met vestigingen in Enter, Vianen en Eindhoven zijn we altijd dichtbij.

We hebben gemerkt dat we samen nog beter in staat zijn om onze klanten beter én breder te ondersteunen. Met onze enorme kennis en ervaring op het gebied van AFAS, Business Intelligence en softwareontwikkeling bieden we oplossingen voor de totale procesketen in plaats van alleen implementatie en optimalisatie van AFAS Software. Binnen de automotive weten onze klanten ons al goed te vinden als het gaat om deze integrale aanpak. Maar ook in de sociale werkvoorziening en in de detachering zien we dat onze benadering van het totaal de interesse van onze klanten heeft.

Door samen verder te gaan onder één naam verstevigen we onze positie en zichtbaarheid, maar vooral de expertise die we onze klanten kunnen leveren. Ik kijk dan ook met veel enthousiasme, trots en vertrouwen naar de toekomst!”

Voor meer informatie over Iris, klik hier.

IRIXS_LOGO_RGB_Payoff-scaled