Zoek in de site...

iTrainee

Net afgestudeerd of binnenkort afgestudeerd? Lanceer je carrière!

Met meer dan 800 jonge talenten die hun carrière al hebben opgestart via iTrainee, kunnen we zeggen dat we weten wat we doen!

Ons traineeship geeft je de kans om te ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen. We laten je kennismaken met een hele reeks trajecten in het bedrijfsleven, van HR tot Sales, Marketing, Finance en Logistiek. Tegelijkertijd werken we aan de ontwikkeling van je IT-kennis. Waarom? Omdat IT tegenwoordig een essentiële rol speelt in de dagelijkse bedrijfsvoering en elk onderdeel van een organisatie dus afhankelijk is van IT. Door je kennis en vaardigheden op het gebied van IT te ontwikkelen, verbeter je je kansen op de arbeidsmarkt.

Wij werken nauw samen met organisaties als Heineken, ASML, Rabobank, Deloitte en Atos. Maar we werken ook met trots samen met kleinere en middelgrote bedrijven, zodat we je de perfecte omgeving kunnen bieden om je carrière te lanceren. Er zijn meer dan 120 bedrijven om uit te kiezen en w kennen alle in en outs, die we met jou zullen delen! Als er een match is, heb je je werkgever gevonden en ligt er al een vast contract op je te wachten.

Meer informatie over iTrainee? Klik hier.

iTrainee_logo_payoff_rgb_2022itrainee