Zoek in de site...

Lybrae

Wie is Lybrae?

Lybrae is een projectconsultancy- en adviesbureau met specialistische kennis binnen het fysieke- en bestuursrechtelijke domein. Als 20 jaar ontzorgen wij (semi) overheden met projectdetachering, advies en opleidingen. Dit doen we met ruim 300 collega’s die dagelijks het verschil maken binnen de specialismes bouw, milieu, civiele techniek, ruimtelijke ontwikkeling en bestuursrecht. Zo werken we samen met ruim 100 opdrachtgevers door heel Nederland.

Hoe is het om te werken bij Lybrae?

Jouw ambities en ontwikkelingsbehoeftes op zowel persoonlijk als op werkvlak zijn voor ons leading. Waar sta je en waar wil je naar toe? Wat is voor jou werk dat er écht toe doet? Dit soort vragen stellen we jou omdat we het belangrijk vinden dat je plezier in je werk hebt, je betrokken voelt én ook ergens je tanden in durft te zetten. Zo kunnen we jou faciliteren in projecten, opleidingen of een vaste baan die past bij jouw persoonlijkheid, skills, kennis en ambities.

Traineeship Ruimtelijke Ontwikkeling

Wil jij graag werkervaring opdoen, maar kan jij nog wel wat ondersteuning gebruiken op het gebied van specifieke vakkennis en/of coaching op soft skills? Naast verschillende startersfuncties bieden wij ook een traineeship ruimtelijke ontwikkeling aan om jouw carrière een kickstart te geven.

Tijdens het traineeship ga jij een bijdrage leveren aan bijzondere en afwisselende projecten voor gemeentes, omgevingsdiensten, provincies, waterschappen of adviesbureaus. Wij helpen jou verder in je carrière en investeren in jouw ontwikkeling. Meer weten?

Ben jij serieus geïnteresseerd in Lybrae? Meld je dan aan voor een netwerksessie met Lybrae!

Kijk voor meer informatie op onze website: Traineeship Ruimtelijke Ontwikkeling – Omgevingsdienst Nederland | Specialist in de fysieke leefomgeving.

LOGO_LYBRAE_ZWART_PNG