Zoek in de site...

NewPublic

Newpublic is een organisatie die trainee- en masterships aanbiedt bij de lokale overheid. Hiermee versterken wij de overheid met jong talent dat het verschil kan én wil maken. Dit doen wij al ruim twaalf jaar met veel succes. Wij werken onder de vleugels van Cohedron intensief samen met Wyzer om op die manier te overheid te versterken en te vernieuwen.

Wat we doen

Newpublic versterkt op landelijke schaal overheidsorganisaties met jong talent. Wij hebben een uniek werk- en leertraject ontwikkeld waarin wij jong talent met uiterste zorg werven, selecteren en opleiden. Ons traineeprogramma biedt ambitieus en betrokken talent de kans om zichzelf te ontwikkelen tot young professionals binnen de publieke sector. Zij krijgen de juiste tools aangereikt om de overheid te helpen met de vele veranderopgaven die momenteel gaande zijn. Op die manier dragen wij bij aan de totstandkoming van een moderne overheid die toekomstbestendig is.

Onze filosofie

Wij geloven dat men moet veranderen om vooruit te kunnen komen. Met andere woorden, verbetering vereist verandering! Onze trainees hebben een frisse blik en beschikken over de juiste vaardigheden en de juiste competenties om die verandering in gang te zetten. Deze vaardigheden en competenties ontwikkelen zij verder in ons opleidingsprogramma. Wij hechten hierbij veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling én leiderschap.

Ons team

Met ons vakkundig team plaatsen wij jaarlijks jong talent op een groot aantal uitdagende functies bij verschillende overheidsorganisatie op landelijke schaal. Wij slagen hierin, omdat wij passie hebben voor wat wij doen en omdat wij streven naar een perfecte match tussen trainee en overheidsorganisatie. Wij doen hier altijd ons uiterste best voor. Maak kennis met ons team!

Ga ervoor en kom in contact met Newpublic!

Ga jij ervoor? Bekijk voor MBF de website van Newpublic voor meer informatie én kom kennismaken met onze recruiters bij het standje van Newpublic op 28 februari.

Liever een specialistisch traineeship volgen?

Past het reguliere traineeship minder goed bij jou? Geen probleem! Newpublic biedt twee verschillende masterships aan: het mastership Klimaat & Duurzaamheid in samenwerking met het Klimaatverbond én het mastership Finance & Control in samenwerking met de Berenschot en VU Amsterdam.

Meer weten? Klik hier.

newpublic_logo