Zoek in de site...

Newpublic

Newpublic is een organisatie die trainee- en masterships aanbiedt bij de lokale overheid. Hiermee versterken wij de overheid met jong talent (zoals jij!) dat het verschil kan én wil maken. Dit doen wij al dertien jaar met veel succes. Wij werken onder de vleugels van Cohedron intensief samen met Wyzer om op die manier te overheid te versterken en te vernieuwen.

Wat we doen

Newpublic versterkt op landelijke schaal overheidsorganisaties met jong talent. Wij hebben een uniek werk- en leertraject ontwikkeld waarin wij jong talent met uiterste zorg werven, selecteren en opleiden. Ons traineeprogramma biedt ambitieus en betrokken talent de kans om zichzelf te ontwikkelen tot young professionals binnen de publieke sector. Zij krijgen de juiste tools aangereikt om de overheid te helpen met de vele veranderopgaven die momenteel gaande zijn. Op die manier dragen wij bij aan de totstandkoming van een moderne overheid die toekomstbestendig is.

Onze filosofie

Wij geloven dat men moet veranderen om vooruit te kunnen komen. Met andere woorden, verbetering vereist verandering! Onze trainees hebben een frisse blik en beschikken over de juiste vaardigheden en de juiste competenties om die verandering in gang te zetten. Deze vaardigheden en competenties ontwikkelen zij verder in ons opleidingsprogramma. Wij hechten hierbij veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling én leiderschap.

--

Vacature traineeship Veranderkracht

De overheid verandert en dat vraagt om een nieuw type ambtenaar dat leergierig, ondernemend en resultaatgericht is. Maak jij je graag sterk voor een moderne overheid? Durf jij buiten de kaders te denken en ben jij niet bang om jezelf een spiegel voor te houden? Ben jij een pionier van morgen die verandering in gang kan én wil zetten? Dan is het traineeship van Newpublic echt iets voor jou: solliciteer direct!

Het traineeship overheid in het kort

Functie:

Beleids- of projectmatige functies bij de lokale overheid

Inhoud:

Werk- en leertraject bij de (lokale) overheid

Duur:

18 maanden

Waar:

Bij een passende overheidsorganisatie in jouw regio

Startdatum:

Doorlopend

Salaris:

€2.750 bruto per maand op basis van 40 uur per week, na 12 maanden €2.950 bruto per maand

Iets voor jou?

Als pionier van morgen draag jij bij aan een moderne overheid die toekomstbestendig is. Bij Newpublic staan jouw competenties en persoonlijkheid centraal. Wil jij de overheid versterken met jouw frisse blik en herken jij jezelf in onderstaand profiel?

Ben jij…

  • Een pionier van morgen die verandering in gang kan én wil zetten;
  • Proactief, assertief en ondernemend;
  • Communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Altijd bereid om nieuwe kennis en ervaring op te doen?

Heb jij…

  • Een afgeronde WO, bijvoorbeeld in de richting van Bestuurskunde, Bedrijfskunde, Politicologie, Economie & Bedrijfseconomie of Geografie, Planologie & Milieu;
  • Aantoonbare affiniteit met de publieke sector;
  • 0 tot 3 jaar werkervaring;
  • Een grote dosis lef, doorzettingsvermogen en nieuwsgierigheid?

Ga ervoor en kom in contact met Newpublic!

Ga jij ervoor? Bekijk voor MBF de website van Newpublic voor meer informatie én kom kennismaken met onze recruiters bij het standje van Newpublic op 28 februari.

Wil je al eerder met ons in contact komen? Dat kan! Stuur een mail naar recruitment@newpublic.nl of bel Amber op 06-38942508.

Liever een specialistisch traineeship volgen?

Past het reguliere traineeship minder goed bij jou? Geen probleem! Newpublic biedt drie verschillende masterships aan: het mastership Klimaat & Duurzaamheid in samenwerking met het Klimaatverbond, het mastership Finance & Control in samenwerking met de Berenschot en VU Amsterdam én het mastership Digitale Overheid.

newpublic_logo