Zoek in de site...

Senze

Heb jij (bijna) jouw diploma op zak en wil je aan de slag in de praktijk, maar ben je nog lang niet uitgeleerd? Dan hebben wij voor jou dé baan waarin jij jouw talenten verder kan gaan ontwikkelen!

Graag laten we je kennis maken met het Senze TalentLab. Een bijzonder leuk, uniek en leerzaam traject voor net of bijna afgestudeerden om hun carrière te kickstarten bij een Nederlandse gemeente. Deze kweekvijver voor jonge ambtenaren in spé biedt een totaalpakket van cursussen, training 'on the job' en coaching.

Als nieuwkomer op de arbeidsmarkt ga jij via TalentLab meteen aan de slag bij een van onze gemeentelijke opdrachtgevers om te ondersteunen bij veranderingen op het gebied van wet- en regelgeving. In de groei naar 'ambtenaar van de toekomst' sta jij er natuurlijk niet alleen voor, want vanuit ons TalentLab helpen wij jou op weg om je deze rol volledig eigen te maken. Wij loodsen jou via ons praktijkgerichte leerwerktraject naar een vaste aanstelling bij de gemeente door jou een jaar lang te begeleiden op zowel inhoud als soft skills. Een mooie kickstart van jouw loopbaan!

Ter illustratie hebben we hieronder een aantal voorbeelden toegevoegd van collega's die eerder het Senze TalentLab met succes hebben doorlopen. We hopen ook jou te kunnen inspireren en een leuke en leerzame start te kunnen bieden met ons TalentLab!

Senze-logo-cmyk-small