Zoek in de site...

Smart Data People

Heeft het werken met data jouw interesse? Ben jij analytisch en vind jij het leuk om te puzzelen? Dan is het Data Analytics Traineeship van Smart Data People echt iets voor jou! Smart Data People, gevestigd in Nijmegen, biedt traineeships aan voor recent afgestudeerde wo’ers met een bèta of bedrijfskundige/economische studieachtergrond. In ons traineeship word je opgeleid en volledig gecertificeerd in Business Intelligence. Na een opleidingsperiode van drie maanden ga je alle geleerde kennis toepassen bij een organisatie. Vervolgens gaan wij samen met jou op zoek naar een passende opdrachtgever, afgestemd op jouw interesses qua branches en regio. Bij Smart Data People staat de trainee centraal en wordt er geluisterd naar de wensen en behoeften van de trainee.

Bij jouw opdrachtgever ga je aan de slag met uiteenlopende werkzaamheden, denk hierbij aan het inzichtelijk maken van bedrijfskundige- en dataprocessen, data omzetten in relevante en bruikbare informatie en het optimaliseren van de data- en informatiestromen (datakwaliteit). Je werkt hier het eerste jaar via ons om vervolgens intern bij de organisatie in te stromen. Naast het behalen van diverse technische certificaten, gaan wij ook samen aan de slag met het verbeteren van jouw soft skills. Door een uitgebreid ontwikkelprogramma laten wij jou op alle vlakken groeien. Bekijk voor meer informatie onze doorlopende vacatures op deze pagina.

Win een Google Nest + Business Intelligence leerboek!

Tijdens onze bedrijfspresentatie van 13.30 tot 14.00 uur geven we je graag meer informatie over het Data Traineeship. Onder de deelnemers van de bedrijfspresentatie verloten we een Google Nest en een Business Intelligence leerboek, geschreven door onze trainer Peter ter Braake. Wil jij dit winnen? Geef je dan op voor de bedrijfspresentatie van Smart Data People en wie weet win jij deze prijs!

sdp.goed

Meer informatie vind je op www.smartdatapeople.nl.