Zoek in de site...

XState

Xstate verjongt en verduurzaamt het publieke domein. Dit doen we door jong talent in te zetten op de grote maatschappelijke opgaven waar we in Nederland voor staan. In samenwerking met de Bestuursacademie Nederland bieden we traineeships en een Young Professional programma. Onze trainees maken o.a. impact op het gebied van duurzaamheid & ruimtelijke ontwikkeling en zorgen voor verfrissing en vernieuwing in de beleidsvorming. Je vindt onze Xstaters door heel Nederland!

Terwijl we voor grote maatschappelijke uitdagingen staan, kijken wij vol vertrouwen naar de toekomst. Wij zijn overtuigd dat je altijd kan versnellen en veranderen. Zolang je maar de juiste mensen aan tafel zet.Daarom verbinden wij het beste jonge talent aan het publieke domein.

Ons doel? De publieke sector in Nederland verjongen en verduurzamen. Hoe we dit doen? Op een vooruitstrevende manier talent aan ons binden en inzetten op toffe, uitdagende projecten gericht op het creëren van een duurzame leefomgeving.

Wij zijn een organisatie waar trots, vertrouwen en gedrevenheid de basis vormen voor onze cultuur. Altijd dat stapje harder willen lopen, jezelf willen verbeteren, uitdagen en inspireren. Dat zijn wij!

Traineeship Duurzame Ontwikkeling

Xstate biedt jou als trainee de mogelijkheid om aan de slag te gaan binnen het brede werkveld van het ruimtelijk domein met diverse thema's zoals duurzaamheid, de woningbouwopgaven, de Omgevingswet of de energietransitie.

Ambieer jij een baan binnen de overheid of kies je toch liever voor een adviesbureau? De keuze is aan jou!

Meer informatie? Klik hier.

Xstate_Horizontal_Red_BLue_CMYK