Zoek in de site...

NSM Skills Days

savethedatewebsiteskillsdays

Je leert veel kennis en vaardigheden tijdens je studie, maar niet alle vaardigheden die van je gevraagd zullen worden in je eerste baan/stage. Ben je klaar om je professionele vaardigheden te verbeteren? En nog aantrekkelijker te worden voor je toekomstige werkgever? Doe dan mee aan één of meer van de 8 workshops van 1,5 uur van de NSM Skills Days op 17 & 18 april! De workshops worden gegeven door interessante werkgevers en de Radboud Universiteit.

Door deel te nemen aan de workshops til je jouw professionele vaardigheden naar een hoger niveau. Door deel te nemen aan de NSM Skills Days ben je beter voorbereid op je eerste baan en sluit je beter aan bij de behoeften van organisaties en bedrijven.
Dit zijn de vaardigheden waaraan je kunt werken:

  • Presenteren: Hoe overtuig je anderen met jouw boodschap in een presentatie?
  • Persoonlijk leiderschap: Wat kenmerkt jou en hoe kun je dat gebruiken om effectiever te zijn in het werk?
  • Excel: Hoe ga je om met Excel om gegevens te analyseren en te presenteren aan anderen?
  • Netwerken: Hoe laat je je eigen netwerk groeien en gebruiken?
  • Projectmanagement: Wat definieert een project? En hoe krijg je het voor elkaar?
  • Ondernemerschap: Hoe begin je een eigen start-up?
  • Adviserend schrijven: Hoe schrijf je een overtuigend adviesrapport?

Misschien weet je niet precies wat al deze woorden betekenen, maar na dit evenement weet jij dat zeker. Sterker nog: je zult ze zelf kunnen toepassen!

Maar er is meer dan alleen de workshops:

  • Als promotiestunt voor het evenement wordt een interessante spreker aangekondigd die zal spreken over vaardigheden en motivatie;
  • Elke dag is er een gratis lunch voor de deelnemers. Je kunt je hiervoor aanmelden in het inschrijfformulier (wordt nog bekend gemaakt);
  • Je krijgt aan het einde van de NSM Skills days een skills gerelateerd cadeau!

Meer informatie over het programma en het aanmeldformulier volgt binnenkort. Houd deze pagina en de NSM socials in de gaten voor updates!

Hieronder lees je meer over ieder thema die aan bod komt tijdens de NSM Skills Days.

Thema: Excel

excel

Wil jij ontdekken of finance iets voor jou kan zijn? Wil je er eens aan proeven? Of wil je vooral ervaren hoe je middels Excel jouw (financiële) werkzaamheden kunt automatiseren? Bezoek dan de workshop Excel door Fincade op 18 April van 11:15 - 12:45!

Thema: Presenteren

presenteren

Krijg jij al plankenkoorts bij het idee een presentatie te moeten geven? En wil je leren hoe je je verhaal zelfverzekerd en krachtig overbrengt op je publiek? In deze interactieve training door YER op 18 april van 13.30 - 15:00 leer je welke verschillende aspecten een presentatie sterk en boeiend, én hoe jij deze inzet zodat je met een zelfverzekerd gevoel voor een groep durft te staan.