Zoek in de site...

Effectief presenteren

Training ‘Presenteren met impact’

Krijg jij al plankenkoorts bij het idee een presentatie te moeten geven? En wil je leren hoe je je verhaal zelfverzekerd en krachtig overbrengt op je publiek? In deze interactieve training op de NSM Skills Days leer je welke verschillende aspecten een presentatie sterk en boeiend, én hoe jij deze inzet zodat je met een zelfverzekerd gevoel voor een groep durft te staan.

De workshop van YER wordt gegeven op 18 april van 13:30 - 15:00.

De brug tussen studie en werk

Bij YER Talent Development willen wij dat je als student goed voorbereid en zelfverzekerd de arbeidsmarkt op gaat. We helpen je tijdens alle fases van je studie met trainingen, webinars, cv-checks, informatieavonden, carrière events en loopbaangesprekken. Samen met ons start jij voorbereid, zelfverzekerd en doelgericht op de arbeidsmarkt. Om je alvast te helpen verzorgen wij de workshop ‘Presenteren met impact’ tijdens het de NSM Skills Days.

Ook kijken we samen met jou naar de mogelijkheden die er zijn ná je studie. We kennen de arbeidsmarkt als geen ander en bieden je handige tools en persoonlijke begeleiding, zodat jij de juiste professionele keuzes kunt maken. Voor starters hebben wij verschillende Talent Development Programmes (traineeships) ontwikkeld: werk-leerprogramma’s waarbij je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen tot professional binnen de beroepspraktijk.

TALENT DEVELOPMENT PROGRAMME (TRAINEESHIP)

Adviseur Ruimtelijke Ordening

Als starter in de ruimtelijke ordening ligt de wereld aan je voeten. Je bent continu bezig met de oorzaken en effecten van ontwikkelingen zoals demografische krimp, energietransitie, het woningtekort en de komst van de omgevingswet. Ook schrijf je beleid én bedenk en realiseer je openbare ruimteprojecten.

Met ons traineeship Adviseur Ruimtelijke Ordening geef je jouw carrière een kickstart. Je bouwt twee jaar werkervaring op binnen verschillende gemeenten. Daarnaast werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling en bereid je vakinhoudelijke kennis uit.

Wil je meer weten over YER of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met:

Sophie Idema Greidanus

06 212 913 77

sophieidemagreidanus@yer.nl

www.yer.nl/talentdevelopment

YER-logo