Zoek in de site...

Workshop Werken bij de overheid

Veel studenten van de Faculteit der Managementwetenschappen hebben interesse in een baan bij de overheid. Maar de overheid is een breed begrip en er is een enorme diversiteit aan vakgebieden en banen. Daarom organiseert Career Service de workshop ‘Werken bij de overheid’ om hier meer inzicht in de bieden.

Tijdens deze workshop wordt een actuele casus van de Gemeente Nijmegen, de Provincie Noord-Brabant, de Rijksoverheid en de Europese Unie gepresenteerd. In een groepje medestudenten ga je aan de slag met één van deze casussen. Zo krijg je beter zicht op de vraagstukken die spelen binnen de organisaties. Samen met jouw groep presenteer je jullie oplossingen aan de vertegenwoordigers. De workshop wordt afgesloten met een prijsuitreiking voor de beste oplossing per casus. Vervolgens krijg je tijdens de borrel de kans om met de vertegenwoordigers van de organisaties in gesprek te gaan over inhoudelijke zaken of loopbaanmogelijkheden. Een mooie kans om kennis te maken en jouw netwerk te verbreden!

Een overzicht van de aankomende evenementen vind je in de agenda. Kijk voor vacatures van deze organisaties op het Career Platform.

Inspiratie opdoen?


Verschillende alumni van Managementwetenschappen zijn werkzaam binnen de overheid. Bekijk meerdere inspirerende filmpjes om te zien hoe hun werkdagen eruitzien!