Zoek in de site...

Stages en vacatures

Tijdens je studie zijn er vele mogelijkheden om je te oriënteren op de arbeidsmarkt. Het advies is om daar in je tweede studiejaar al mee te beginnen. Een goed begin is het halve werk! En Career Service helpt jou hierbij. Hieronder zie je welke mogelijkheden er zijn; laat je informeren, inspireren en uitdagen!

Career Central

RU_DMC_2204_Careercentral_narrowcasting_2Career Central is de community voor alles wat de universiteit tijdens en na je studie te bieden heeft. We helpen je met relevante bijbanen en stages tijdens je studie, maar we helpen je ook op weg naar je eerste baan en in je carrière. Door je in contact te brengen met oud-studenten die jou graag verder helpen met jouw vragen over het werkveld, door zelfs nog na je afstuderen begeleiding aan te bieden en door de mooiste vacatures voor je op een rijtje te zetten. Meer weten? Klik dan hier.

Laat je inspireren

Je bent niet de eerste die de stap heeft gemaakt van het studentenleven naar het werkende leven. Iedereen doet dit op zijn eigen manier en daar kun je veel van leren. Career Service heeft alumni en werkgevers gevraagd hoe zij hun carrière zijn gestart, hoe hun functies eruitzien en welke tips ze jou kunnen geven om goed voorbereid de arbeidsmarkt te betreden. Bekijk de filmpjeslees de interviews en laat je inspireren!

Stages, (bij)banen, traineeships en PhD plekken

Op zoek naar een stage, (bij)baan, traineeship of PhD-plek?

Bedrijfsprofielen

Bekijk bedrijfsprofielen van potentiële werkgevers en vind interessante vacatures voor stages en banen op het nieuwe Career Platform: Career Central. Je bent zelf vindbaar voor bedrijven als je jouw studentprofiel openbaar maakt.

Career to Inspire