Zoek in de site...

Voor werkgevers

Wilt u als werkgever in contact komen met de vele talenten binnen onze faculteit? Onze studenten werken hard om hun carrièremogelijkheden te vergroten en zijn druk met het  oriënteren op de arbeidsmarkt. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de studenten uw organisatie al tijdens hun studie in het vizier krijgen. Op deze manier raken ze geïnspireerd door uw organisatie, uw toekomstplannen en de groeimogelijkheden die er geboden worden. Een mooie gelegenheid voor uw organisatie om uw kennis aan te bieden en tegelijk te werken aan uw Employer branding.

Aan de Faculteit der Managementwetenschappen studeren zo’n 5000 bachelor- en masterstudenten in de richting van Bestuurskunde, Bedrijfskunde, Economie en Bedrijfseconomie, Geografie, Milieu, Planologie en Politicologie. Door de rijke mix van disciplines en invalshoeken en het internationale karakter van de faculteit krijgen onze studenten alle kansen om vraagstukken in de samenleving op kritische wijze uiteen te rafelen en op innovatieve wijze te benaderen tijdens hun opleiding en bij het doen van onderzoek.

Lees meer hoe Career Service u kan helpen om uw toekomstige werknemers, trainees en/of stagiaires te vinden.

Management Business Fair

Tijdens de MBF kunt u kennismaken met onze studenten en aan hen laten zien welke carrièremogelijkheden u te bieden heeft.

Vacatures plaatsen

Plaats zelf vacatures of maak een bedrijfsprofiel aan op Career Central voor zo’n 5000 studenten.

Contact

Neem contact op met de Career Service Officers.