Zoek in de site...

Aanbieden vacatures en stages

Career Central is een innovatief en overzichtelijk platform met stages en vacatures voor studenten en alumni van de Radboud Universiteit. Het platform is niet alleen bedoeld voor het plaatsen van vacatures: het is een community. Er is contact en begeleiding tussen (oud-)studenten en er is ruimte om inzichten, cursussen en evenementen te delen rond carrière en ontwikkeling. Het platform biedt u de mogelijkheid om uw organisatie aan onze (oud-)studenten te presenteren. Het is de manier om uw organisatie te presenteren aan universitairgeschoold talent.

De eigenschappen en voordelen van Career Cental op een rij

  • Selectie op skills; om gelijke kansen te bevorderen ziet u welke studenten optimaal matchen met uw stage of vacature. Op basis van skills, vaardigheden, persoonlijke beschrijving en eventueel een motivatie nodigt u (oud-)studenten uit voor een gesprek. Daarna krijgt u inzicht in de persoon die solliciteerde.
  • Alles op één plek; voor alle studierichtingen en specialisaties is er nu één plek voor plaatsing van uw stages en vacatures. En die plek is makkelijk toegankelijk, voor iedereen binnen uw organisatie.
  • Employer branding; met uw organisatieprofiel komt u al tijdens de studie bij studenten in beeld. Als u eerder (oud-)studenten heeft aangenomen, dan kunnen zij ook anderen informeren en enthousiasmeren over uw organisatie.
  • Betrouwbare matches; de skills die studenten ontwikkelen door het volgen van een opleiding, zijn eenduidig gedefinieerd en als Radboud-endorsed opgenomen. Dat geeft vertrouwen in de kwaliteit van de matches.

Kosten en credits

We waarderen onze relaties: het aanmaken van een organisatieprofiel en het plaatsen van stages is kosteloos voor Radboud-relaties. Daarnaast krijgt u de plaatsing van een eerste vacature ‘cadeau’. U krijgt hiervoor een ‘credit’: de valuta op het platform. Elke credit is € 50,- ex. btw waard. Volgende vacatures zijn telkens 1 credit. Deze credits kunt u ook inzetten voor het publiceren van evenementen (zoals in-house dagen).

Deze credits kunnen aangekocht én verdiend worden. Als alumni een lezing verzorgen voor de universiteit of anderen begeleiden, verdienen zij per activiteit een credit. Alumni krijgen vervolgens ieder jaar een credit cadeau.

Meer informatie en aanmelden

Benieuwd hoe het werkt? Heeft u niet eerder contact gehad* en wilt u een nieuw profiel aanmaken? Klik dan op onderstaande button.

*Relaties ontvangen in de loop van het collegejaar een uitnodiging en daarbij een eerste credit cadeau. Is deze uitnodiging (nog) niet goed aangekomen, maar wilt u graag aan de slag? Stuur dan een bericht naar career.central@ru.nl

Heeft u nog vragen? Stuur dan gerust een e-mail naar careerservice@fm.ru.nl.