Zoek in de site...

Career events

Door middel van verschillende Career events krijgen onze studenten de mogelijkheid om zich te oriënteren op de arbeidsmarkt. Tevens werken ze aan hun persoonlijke ontwikkeling en kwaliteiten. Career Service werkt regelmatig samen met verschillende organisaties om deze events aan te bieden. Een mooie gelegenheid voor uw organisatie om uw kennis aan te bieden en tegelijk te werken aan uw employer branding.

Enkele voorbeelden:

Workshops en lezingen

Career Service nodigt u graag uit om uw kennis te delen en onze studenten te inspireren. We organiseren webinars, lezingen, gastcolleges en/of workshops waarbij u studenten en jonge alumni inspireert, kennis bijbrengt en laat kennismaken met uw organisatie.

Samen bekijken we welke inhoud u kunt leveren, Career Service zorgt voor de promotie van het event en de faciliteiten (on campus of online). Heeft u interesse, neem dan contact met ons op: careerservice@fm.ru.nl.

Career events

Career Service werkt nauw samen met verschillende partijen binnen de Radboud Universiteit, zoals de studieverenigingen en andere faculteiten. Samen organiseren we verschillende careerevents zoals de Radboud Career Day. U kunt als werkgever deelnemen aan deze events om studenten te laten kennismaken met uw organisatie. Er zijn vele mogelijkheden; het geven van een lezing, workshops, als keynote speaker, of u bemant een stand tijdens één van de carrière beurzen, zoals de Management Business Fair. We staan uiteraard ook open voor nieuwe ideeën, neem vooral contact met ons op: careerservice@fm.ru.nl.

Bekijk onze agenda voor inspiratie en voorbeelden van onze Career events.