Zoek in de site...

NSM Skills Days

NSM SKILLS DAYS

Op dinsdag 17 en woensdag 18 april vond de eerste editie van de NSM Skills Days plaats. Samen met studieverenigingen BOW, Mundus en Ismus was het doel van dit evenement om studenten kennis te laten maken met vaardigheden die gevraagd zullen worden tijdens hun eerste baan/stage, die zij niet leren tijdens hun studie.

Tijdens de NSM Skills Days konden studenten zich ontwikkelen in hun professionele vaardigheden door workshops te bezoeken die gegeven werden door interessante werkgevers en de Radboud Universiteit.

De vaardigheden waaraan studenten konden werken waren dit jaar: Presenteren, persoonlijk leiderschap, excel, netwerken, projectmanagement, ondernemerschap, adviserend schrijven en onderhandelen.

Studenten begrepen van te voren niet precies wat deze woorden inhielden, maar na de NSM Skills Days wisten zij dit zeker en zijn de studenten nog aantrekkelijker gevonden voor hun toekomstige werkgever.

Hieronder lees je meer over de 8 thema's die aan bod kwamen tijdens de NSM Skills Days.

Heeft u als organisatie interesse in deelname in de NSM Skills Days in februari 2024 of bent u ervan overtuigd dat er een thema ontbreekt? Stuur dan een e-mail naar careerservice@fm.ru.nl en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Onderhandelen

onderhandelen

17 april van 09:30 - 11:00

Onderhandelen doe je samen. Je geeft iets en je neemt iets. Het vergt een zekere vaardigheid en we zijn eerlijk; de ene keer ben je succesvoller dan de andere keer. Wil jij leren hoe je dit het beste kunt aanpakken? Kom dan naar de workshop van Nautus!

Persoonlijk Leiderschap

persoonlijkleiderschap

17 april van 11:15 - 12:45

Wie ben jij, wat kenmerkt jou en hoe kun je dat gebruiken om effectiever te zijn in je studie of werk? In deze workshop doorDisGover maak je kennis met jouw persoonlijke drijfveren en psychologische voorkeuren a.d.h.v. persoonlijkheidsmodel Insights Discovery.

Projectmatig werken

projectmatig

17 april van 13:30 - 15:15

Of je nu terecht komt in de consultancy, bij de (lokale) overheid of in het onderzoek: projectmanagement is een vaardigheid die van je gevraagd zal worden. Tijdens deze workshop van KWINK Group vertellen zij alles over projectmatig werken.

Ondernemen

entrepreneurship

17 april van 15:15 - 16:45

Wil jij misschien ondernemer worden en je eigen bedrijf starten? Of wil je graag innoveren in een organisatie? Doe dan mee aan deze workshop door Mercator Launch en ontdek hoe je een bedrijfsidee uitwerkt en een stap verder brengt!

Netwerken

netwerken

18 april van 09:30 - 11:15

“Netwerken is super belangrijk!” Dit heb je vast vaak gehoord, maar waarom is dit nou zo? En hoe creëer je een groot netwerk? In deze workshop neemt Career Service jou mee in het belang van netwerken.

Excel

excel

18 April van 11:15 - 12:45

Wil jij ontdekken of finance iets voor jou kan zijn? Of wil je vooral ervaren hoe je middels Excel jouw (financiële) werkzaamheden kunt automatiseren? Bezoek dan de workshop Excel door Fincade!

Presenteren

presenteren

18 april van 13.30 - 15:00

Krijg jij al plankenkoorts bij het idee een presentatie te moeten geven? En wil je leren hoe je je verhaal zelfverzekerd, krachtig en boeiend overbrengt op je publiek? Bezoek dan de interactieve training door YER!

Adviserend schrijven

adviserend schrijven_stock

18 april van 15.15 - 16.45

Wil je weten hoe je een heldere adviestekst kunt schrijven in plaats van een wetenschappelijke tekst? Bij deze workshop van Radboud In'to languages leer je de basisprincipes van het schrijven van een heldere adviestekst voor jouw opdrachtgever.