Zoek in de site...

Samenwerken met Career Service

Wilt u als werkgever in contact komen met de vele talenten binnen onze faculteit? Onze studenten werken hard om hun carrièremogelijkheden te vergroten en zijn druk met het  oriënteren op de arbeidsmarkt. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de studenten uw organisatie al tijdens hun studie in het vizier krijgen. Op deze manier raken ze geïnspireerd door uw organisatie, uw toekomstplannen en de groeimogelijkheden die er geboden worden. Lees meer hoe Career Service u kan helpen om uw toekomstige werknemers, trainees en/of stagiaires te vinden.

Aan de Faculteit der Managementwetenschappen studeren zo’n 5000 bachelor- en masterstudenten in de richting van Bestuurskunde, Bedrijfskunde, Economie en Bedrijfseconomie, Geografie, Milieu, Planologie en Politicologie. Door de rijke mix van disciplines en invalshoeken en het internationale karakter van de faculteit krijgen onze studenten alle kansen om vraagstukken in de samenleving op kritische wijze uiteen te rafelen en op innovatieve wijze te benaderen tijdens hun opleiding en bij het doen van onderzoek.

Er zijn verschillende samenwerkingsmogelijkheden om onze studenten te ontmoeten.

Aanbieden vacatures en stages

Op ons Career platform kunt u gratis uw vacatures plaatsen, een bedrijfsprofiel aanmaken en uw careerevents promoten.

Management Business Fair

Tijdens de MBF kunt u kennismaken met onze studenten en aan hen laten zien welke carrièremogelijkheden u te bieden heeft.

Career events

Tijdens diverse Career events kunt u uw kennis delen, inspireren en laat u studenten kennismaken met uw organisatie.

Promotie mogelijkheden

Wij brengen uw organisatie onder de aandacht middels onze diverse mediakanalen.

Contact

Heeft u interesse in een van deze mogelijkheden of andere ideeën?