Zoek in de site...

Verdien bij als proefpersoon

Studeer jij aan de Radboud Universiteit en wil je wat bijverdienen? Het onderzoek dat wordt gedaan in het Individual Decision lab betreft het observeren van hoe mensen tot besluiten komen en is afhankelijk van de deelname van vrijwilligers. Als deelnemer heb je geen speciale vaardigheden nodig en de meeste experimenten vinden plaats in het computerlab (Individual Decision lab) van de faculteit. Over het algemeen bestaan de opdrachten uit het maken van keuzes via een computer. Gewoonlijk duren deze onderzoeken minder dan een uur.

Beloning

De deelnemers ontvangen aan het einde van de sessie een beloning in de vorm van een geldbedrag. De beloning is afhankelijk van de specifieke sessie en een deel van de beloning soms ook van de keuzes van de deelnemers tijdens het experiment. De beloning komt doorgaans ongeveer overeen met de verdiensten als student-assistent.

Registreren

Je kunt je hier inschrijven als proefpersoon. Registreren is vrijblijvend en je kunt je op elk moment uitschrijven. Wanneer je geregistreerd bent, ontvang je e-mails die je uitnodigen voor deelname aan een experiment. In deze e-mails vind je alle benodigde informatie om je te kunnen inschrijven voor een experiment. Het gehele jaar door vinden er experimenten plaats.