Zoek in de site...

Bereikbaarheid

Algemene adresgegevens

Radboud Universiteit
Houtlaan 4, 6525 XZ  Nijmegen
Telefoon centrale: (024) 361 61 61

Berchmanianum

Het Academiegebouw Berchmanianum, waar onder andere diploma-uitreikingen plaatsvinden en waar de studentenbalie te vinden is, bevindt zich op Houtlaan 4.
Let op: de hoofdingang van Berchmanianum ligt aan de campuszijde van het gebouw en niet aan de straatzijde.

Toegankelijkheid

Een lijst van gebouwen met onder meer telefoonnummers van portiers en/of gebouwbeheerders, openingstijden en toegankelijkheid staat op deze pagina.

Openbaar vervoer

  • Treinen stoppen op station Nijmegen Centraal en station Nijmegen Heyendaal. U kunt uw treinreis plannen via de website van de NS.
  • Tijdens de spits rijden er elke werkdag bussen rechtstreeks van het Centraal Station naar campus Heyendaal. Buslijn 10 (Heyendaal shuttle) komt langs alle haltes. Plan uw reis via OV9292.
  • Bij de hoofdingang van de Universiteitsbibliotheek (Erasmuslaan 36) is een oplaadpunt voor de OV-chipkaart.

Fiets

Op de campus van de Radboud Universiteit zijn diverse fietsenstallingen. Ook is er een fietsenmaker (Geert Grooteplein Zuid 22, in de fietsenstalling onder Radboudumc).

Auto

  • De Radboud Universiteit en het Radboudumc zijn vanaf de invalswegen in Nijmegen aangegeven op de ANWB-wegwijzers.
  • Op de campus geldt van maandag tot en met vrijdag (behalve op officiële feestdagen) van 7 tot 18 uur betaald parkeren. Kosten: 2 euro per uur, maximaal 10 euro per dag. Alleen betaling mogelijk met pin of creditcard. Als de parkeertijd minder dan een half uur is, kunt u gratis het terrein op en af rijden.
  • Op de campus zijn verschillende parkeerplaatsen voor mindervaliden. Een plattegrond van deze parkeerplaatsen vindt u hier (png, 1,2 MB).

Digitale plattegrond