Zoek in de site...

HBO-Minor

We bevelen Firefox of Chrome aan om de formulieren in te vullen.

Wanneer kan ik mijn certificaat HBO-Minor Bedrijfskunde of Economie en Bedrijfseconomie aanvragen?

Je kunt alleen een certificaat aanvragen indien je:

  • in het bezit bent van een HBO-diploma;
  • in het bezit bent van een toelatingsbrief tot de HBO-Minor, verstrekt door de Examencommissie Bedrijfskunde of Economie en Bedrijfseconomie;
  • alle vakken van het HBO-Minorprogramma met een voldoende hebt afgesloten.

Hiervoor heb je nodig:

  • een kopie van de toelatingsbrief tot de HBO-Minor, verstrekt door de Examencommissie Bedrijfskunde of Economie en bedrijfseconomie;
  • een kopie van je HBO-diploma op grond waarvan je bent toegelaten tot de HBO-Minor.

Hoe kan ik mijn certificaat aanvragen?

Aanvraagprocedure certificaat HBO-Minor

Voor het aanvragen van je certificaat geldt de volgende procedure:

  • Het aanvraagformulier wordt verstuurd naar het Onderwijscentrum van de Faculteit der Managementwetenschappen. Je ontvangt zelf een bevestigingsmail met daarin informatie over de verdere afhandeling van je aanvraag en alle gegevens die je op het formulier hebt ingevuld. Bewaar deze mail goed. Als je geen bevestigingsmail hebt ontvangen, bestaat de kans dat het versturen van je aanvraagformulier is mislukt. Neem dan contact op met de Studentenadministratie.
  • Het Onderwijscentrum zal je aanvraag verwerken en doorsturen naar het Examenbureau. Zodra je certificaat ondertekend is door de Examencommissie, wordt dit opgestuurd naar het correspondentieadres dat je in Studielink hebt opgegeven. Ook ontvang je van het Onderwijscentrum een mail op je RU e-mailadres (na uiterlijk twee weken, m.u.v. vakantieperioden).
  • Met het behalen van het certificaat (en je HBO-diploma) ben je toelaatbaar tot de masteropleiding in het nieuwe collegejaar. Je kunt je via Studielink inschrijven voor de masteropleiding.

Vragen of problemen

Neem bij vragen of problemen contact op met de Studentenadministratie.