Zoek in de site...

Inschrijving mentoren Introductie 2023

Beste studenten,

Op deze pagina vinden jullie informatie over het mentorschap en het inschrijfformulier om mentor te worden voor de Faculteit der Managementwetenschappen tijdens de Introductie van 2023.

Om je als groep mentoren in te schrijven, volg je de volgende stappen:
1. Lees eerst dit reglement door.
2. Vul vervolgens onderstaand inschrijfformulier zorgvuldig in voor de gehele groep van drie óf vier mentoren.

Uiteraard is het verplicht om de gehele Introductie (zondag 20 augustus t/m zondag 27 augustus) aanwezig te zijn. Jullie ontvangen namelijk ook € 75,- per mentor als vergoeding voor deze periode. Daarnaast is het de bedoeling dat jullie de volgende tijdstippen vrijhouden:

  • Donderdag 8 juni, 12:15-13:00 uur, EOS: Facultaire Mentorenbijeenkomst (exacte locatie volgt)
    Tijdens deze bijeenkomst, die verplicht is voor álle mentoren, worden het programma en de essentiële zaken rondom de Introductie besproken en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.
  • Woensdag 16 augustus of donderdag 17 augustus: Mentorenvoorbereiding
    Wanneer je voor het eerst deelneemt als mentor, is het verplicht om deel te nemen aan de mentorinstructie van het centrale organisatieteam. Deze vindt plaats op woensdag 16 of donderdag 17 augustus. Indien je door ons als mentor wordt toegelaten, ontvang je hierover later dit jaar meer informatie vanuit het centrale organisatieteam. Indien je eerder mentor bent geweest, ben je ook van harte welkom op deze dag.

Je kunt je inschrijven als mentorgroep tot en met zondag 30 april. Na deze datum vindt er een controle van de ECTS plaats. De groepen waarvan alle studenten voldoende ECTS hebben behaald (zie het reglement) worden meegenomen in de loting. Vervolgens ontvangt de hoofdmentor een e-mail met daarin een bericht of jullie zijn toegelaten als mentor.

Mochten er vooraf vragen zijn, dan horen wij dit graag. Stuur in dat geval je vraag naar introductie@fm.ru.nl.

Namens het hele team,

Met vriendelijke groet,

Liese van Heumen
Coördinator Introductie 2023
Faculteit der Managementwetenschappen
introductie@fm.ru.nl