Meeloopdag

Beste scholier,

Bedankt voor je interesse in een meeloopdag bij één van de opleidingen van de Faculteit der Managementwetenschappen. Je kunt bij deze faculteit kiezen uit de volgende opleidingen:
- Bedrijfskunde
- Business Administration
- Economie en Bedrijfseconomie
- Economics and Business Economics
- Bestuurskunde
- Politicologie
- Geografie, Planologie en Milieu

Tijdens een meeloopdag loop je een dagje mee met een student. Je woont samen met de student hoor- en/of werkcolleges bij op de campus van de universiteit en je kunt vragen stellen aan een student.

Als je graag deelneemt aan een meeloopdag, kun je jezelf hiervoor aanmelden door je e-mailadres en telefoonnummer in te vullen en de opleiding waarin jij interesse hebt aan te vinken. Dit is mogelijk aan het einde van de pagina. Je wordt dan gekoppeld aan een student van de desbetreffende opleiding. Deze student neemt ongeveer een week voor de meeloopdag contact met je op.

Het is mogelijk om van 13 november t/m 31 mei aan een meeloopdag deel te nemen. In december en januari bieden wij geen meeloopdagen aan in verband met tentamens en vakantie.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar voorlichting@fm.ru.nl.

Hopelijk tot ziens op de campus!

Met vriendelijke groet,

Liese van Heumen