Zoek in de site...

NSM Library Team

Het NSM Library Team ondersteunt alle studenten, onderzoekers en medewerkers van de faculteit. Je vindt het NSM Library Team in kamer EOS N 01.545. Zij staan voor je klaar voor al jouw vragen rondom het zoeken en verwerken van literatuur en data. Denk hier aan hulp bij het gebruik van zoekmachines, citeren (APA style) en het samenstellen van datasets. De Library Guides zijn het startpunt voor deze zoektocht. Hier vind je ook meer informatie over het NSM Library Team en haar services. Berichten met betrekking tot service onderbrekingen van onze databases (zoals RUQuest) worden vermeld in de Library Guides of op Twitter.

Eikon en Stata

In de gang naast het MSc, op de eerste verdieping, bevindt zich in kamer EOS N 01.570 een dataroom met vier pc’s uitgerust met de database Eikon. Deze computers zijn te reserveren via de medewerker van het MSc. Deze medewerker bevindt zich achter de MSc service desk op de eerste verdieping van het MSc (EOS N 01.044). Voor ondersteuning bij het gebruik van Eikon kun je terecht bij Maarten Gubbels, de dataspecialist van het NSM Library Team. 
Stata is beschikbaar op de computers in ruimte EOS N -01.170 van het MSc en de studieruimtes EOS N 00.300, EOS N 00.330 naast het MSc op de begane grond.