Zoek in de site...

Keuzevakken aangeboden door de sectie Bedrijfskunde

  • De sectie Bedrijfskunde biedt een aantal bachelorvakken die geen verplicht onderdeel vormen van het bachelorprogramma Bedrijfskunde en die gevolgd kunnen worden als keuzevak, zoals ‘Gender in Organisations’, ‘Managing Innovation’, ‘International Entrepreneurship’ ‘Introduction to Big Data analysis with Implications to International Business Issues’en ‘Principals of Consumer Behaviour’. Een compleet overzicht van de beschikbare vakken is te vinden in de studiegids.
  • Indien je de bachelorspecialisatie Business Economics volgt, kun je keuzevakken in je programma opnemen die deel uitmaken van de Nederlandstalige specialisatie Bedrijfskunde en de Engelstalige specialisatie Business Administration, maar die niet zijn opgenomen in de specialisatie Business Economics (bijv. ‘Intervention Methodology’ of ‘Knowledge in Organisations’). Andersom kan dit natuurlijk ook. Je kunt de Engelstalige vakken ‘Financial Accounting and Reporting’ of ‘Accounting for Performance Management’ van de bachelorspecialisatie Business Economics bijvoorbeeld als keuzevak kiezen voor de bachelorspecialisatie Bedrijfskunde.
  • Studenten van de specialisaties Business Administration, Bedrijfskunde en Business Economics mogen niet kiezen uit eerstejaarsvakken van het Engelstalige programma Business Administration of de Engelstalige bachelorspecialisatie International Business Administration (bijv. ‘cross-cultural management and communication’, ‘Organisational Culture & Communication’, ‘International Management’). Uitzondering hierop is het IBA-vak ‘Leadership in Organisations’. Dit vak mag wel als keuzevak worden gevolgd.