Zoek in de site...

Voorbereiding op een pre-master

Een pre-master bereidt je voor op een bepaalde masteropleiding. Een pre-master duurt meestal een jaar, maar niet alle opleidingen bieden pre-masters aan en de vereisten variëren. Hieronder vind je als voorbeeld een overzicht van de pre-master Business Administration. Ook als je een master gaat doen aan een andere instelling dan de Radboud Universiteit kan het zijn dat een pre-master vereist is, of dat je deficiënties hebt voor de master.

Pre-master Business Administration

Om de specialisatie Marketing, Strategic Management, International Business of Innovation and Entrepreneurship binnen de masteropleiding Business Administration te mogen volgen, moeten studenten van de bachelorspecialisatie Business Economics eerst de volgende studieonderdelen behalen (18 ECTS):

Om te worden toegelaten tot een van de andere hieronder genoemde masterspecialisaties, moet je naast de bovengenoemde 3 studieonderdelen nog een aanvullend studieonderdeel van 6 ECTS volgen:

Studenten van de bachelorspecialisaties Financial Economics en International Economics and Policy moeten eerst een pre-master Business Administration volgen om te worden toegelaten tot de masteropleiding Business Administration. Als je vrijstelling voor vakken wilt aanvragen, kun je contact opnemen met de studieadviseur van de masteropleiding Business Administration.