Zoek in de site...

Keuzeruimte

In de bachelor Geografie, Planologie en Milieu (GPM) is er ruimte om vijf keuzevakken (30 ECTS) te volgen. De keuzevakken worden aangeboden door, door de opleiding GPM, door de Faculteit der Managementwetenschappen, andere faculteiten, de Radboud Universiteit, of op andere universiteiten in Nederland of in het buitenland.  Je mag je keuzevakken zelf kiezen en deze hoeven niet verwant te zijn aan je eigen studiegebied. Ook heb je geen voorafgaande toestemming nodig voor je keuze van vakken.

Binnen de faculteit mogen in principe alle cursorische vakken van andere bacheloropleidingen gekozen worden. Methodologievakken, projecten en de cursus Academische Vaardigheden mogen echter niet altijd als keuzevak worden gekozen. Niet elke cursus is even geschikt om te kiezen als keuzevak. Let bij het maken van je keuze met name op het kopje 'voorkennis' bij de cursusbeschrijvingen. Keuzevakken in de master zijn alleen toegankelijk voor studenten die zijn toegelaten tot de betreffende master.

Wil je meer informatie over de geschiktheid van vakken of over de volgorde waarin je de vakken het beste kunt kiezen, neem dan contact op met de studieadviseur.

Er zijn allerlei mogelijkheden om de keuzeruimte van 30 ECTS in te vullen.