Zoek in de site...

Alumni van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

Blijvend in contact met de faculteit

I hart RU - groot2 (witte achtergrond)

De faculteit hecht veel waarde aan blijvend contact met oud-studenten. We houden je graag op de hoogte van ontwikkelingen rondom onderwijs en onderzoek, maar komen ook graag in contact met jou. Via de website, social media en onze activiteiten blijf je verbonden met de faculteit en houd je contact met je oud-studiegenoten.

Om dit contact te kunnen onderhouden, hebben we natuurlijk wel je actuele gegevens nodig. Ben je onlangs verhuisd of is je e-mailadres veranderd? Laat het ons weten!

Agenda

We organiseren regelmatig activiteiten voor alumni. Deze vinden deels op locatie en deels online plaats!

311p

Radboud Science Podcast neemt je mee in het onderzoek van de Faculty of Science van de Radboud Universiteit in Nijmegen. We praten met onderzoekers van de faculteit over hun onderzoek. Maar óók over de mens achter de wetenschapper, ethische kwesties in hun onderzoek of de maatschappelijke problemen die zij proberen op te lossen.

312p

Wist je dat je zowel alle in het Huygensgebouw opgenomen alumni-lezingen als alle online alumni-lezingen kunt terugkijken?

Volg een lezing waar en wanneer het jou uitkomt of bekijk die interessante lezing waar je bij was nog een keer. Dat kan hier op de website of op het youtube-kanaal van de faculteit.

313p

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen in je vakgebied of juist nieuwe terreinen verkennen? Op Radboud Recharge vind je wetenschapsnieuws en activiteiten, zoals lezingen, interviews met (vooraanstaande) wetenschappers en tips van succesvolle alumni.

Alle informatie is afgestemd op jouw interesses!

Netwerk van alumni

Deel je kennis en ervaringen met je jaargenoten, vakgenoten, oud-docenten of met huidige studenten van de Radboud Universiteit Nijmegen. Wij bieden jou de ideale toegang tot de netwerken van de Radboud Universiteit Nijmegen. Dat bedoelen we als we zeggen dat je blijvend deel uit maakt van onze academische gemeenschap!

Zoek en vind andere alumni op social media
LinkedIn Faculty of Science Alumni Radboud University (FNWI)
Facebook Faculty of Science Alumni Radboud University (FNWI)
LinkedIn Radboud University Alumni (corporate)