Zoek in de site...

Bereikbaarheid

De Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica is gevestigd in het Huygensgebouw en is op verschillende manieren bereikbaar:

Openbaar vervoer

Treinen stoppen op station Nijmegen Centraal en station Nijmegen Heyendaal. U kunt uw treinreis plannen via de website van de NS.

Tijdens de spits rijden er elke vijf minuten bussen rechtstreeks van het centraal station naar campus Heyendaal (onder andere buslijn 10, Heyendaal shuttle). U stapt het beste uit bij bushalte Huygensgebouw.

In vakanties en weekenden rijden er minder bussen naar de universiteit. Plan uw reis via OV9292.

De Breng Direct Waalsprinter (lijn 300) vertrekt vanaf P+R Waalsprinter aan de Ovatonde op de Prins Mauritssingel. P+R Waalsprinter is eenvoudig te bereiken uit de richtingen Arnhem, Bemmel en Tiel. Volg de borden langs de A325.

Auto

De Radboud Universiteit is vanaf de invalswegen in Nijmegen aangegeven op de ANWB-wegwijzers.

Parkeren

Op de campus geldt van maandag tot en met vrijdag (behalve op officiële feestdagen) van 7 tot 18 uur betaald parkeren. Kosten: 2 euro per uur, maximaal 10 euro per dag. Als de parkeertijd minder dan een half uur is, kunt u gratis het terrein op en af rijden. Op de website van Universitair Vastgoed Bedrijf staat meer informatie over parkeren en plattegronden van de campus.

De dichtstbijzijnde parkeerplaats bevindt zich onder het Huygensgebouw (P11). Gebruik hiervoor het adres Toernooiveld 210, 6525 EC Nijmegen.


Contact

Huygensgebouw
Heyendaalseweg 135
6525 AJ Nijmegen

T: 024 - 36 52 661