Zoek in de site...

Schrijf over je opleiding en help een nieuwe student

Als student van een opleiding aan de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica weet jij als geen ander hoe het is om aan de Radboud Universiteit te studeren. Wil je je ervaringen delen met studenten die overwegen om zich aan te melden voor jouw opleiding?

Ervaringsverhaal

Graag willen we je vragen om jouw ervaringen op te schrijven in het Nederlands als je een Nederlandstalige opleiding volgt. Je kunt onderstaand formulier gebruiken om je verhaal in te sturen. Volg je een Engelstalige opleiding, vul dan het Engelstalige formulier in.

Het formulier bevat vragen die je kunnen helpen bij het beschrijven van je ervaring. Beantwoord de vragen die voor jou relevant zijn. Wanneer nodig zullen we de tekst iets redigeren, zodat het een foutloos lopend verhaal wordt.

We publiceren jouw verhaal en foto maximaal 3 jaar op de website van de Radboud Universiteit. Mogelijk publiceren we je verhaal ook in de brochures van de opleiding of op social media. We nemen contact met je op wanneer je verhaal is gepubliceerd op de website. Met jouw verhaal kun je toekomstige studenten enorm helpen om de juiste studiekeuze te maken.

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via communications-science@ru.nl.