Facultaire Studentenraad

FSC - Group Photo

De Facultaire Studentenraad houdt zich bezig met alle beleid dat de studenten van de faculteit aangaat. Wij behartigen de belangen van de studenten om de kwaliteit van het onderwijs te waarborgen en het onderwijs zo studentvriendelijk mogelijk te houden.

Voortgangsactiviteit

FSC - Progress Event Socials

Tijdens de Voortgangsactiviteit willen we graag praten over onze voortgang op de ideeën die we hebben gepresenteerd tijdens de visie-borrel, en ook nieuwe initiaiteven die zijn opgekomen bespreken. Je kan meer lezen hierover in ons Voortgangsdocument. Tijdens de activiteit kan je ook direct zaken over de faculteit met ons bespreken óf meer te weren komen over hoe je deel kan nemen in een studenten medezeggenschapsorgan terwijl je ook kan genieten van een gratis drankje en snacks!

Studentenwerkdruk Enquête - Infographic

In november heeft de Facultaire Studenten Raad een verkennende enquête gehouden. Hiermee wilden we weten wat de ervaringen en meningen waren van studenten over de huidige werkdruk binnen de FNWI opleidingen. We waren aangenaam verrast met de interresse die de enquête kreeg, gezien 400 studenten hem hebben ingevuld. De resultaten worden serieus genomen door het faculteitsbestuur en medewerkers. Ook zijn er discussies gaande over hoe de problemen op de juiste manier en efficiënt kunnen worden aangepakt. Je kan een betere weergave van de infographic hier vinden en ook het gedetailleerde raport hier.