Zoek in de site...

StudieStart

Welkom op de StudieStart pagina van FNWI! Begin jij in september aan een bèta-opleiding aan de Radboud Universiteit in Nijmegen? Bekijk op deze pagina alle informatie voor een succesvolle start van je studie. Heb je nog meer vragen? Neem dan contact op met:

Twijfel je nog tussen opleidingen?

Weet je nog niet precies wat je wil gaan studeren? De faculteit kan je helpen met je studiekeuze. Bezoek een voorlichtingsactiviteit zoals de Bachelor Open Dag of een Proefstudeerdag. Of schrijf je in voor een Meeloopdag.

RU Ready?

Lees op de site RU Ready? alles over je rooster, Brightspace, de campus, e-mail en studeren in Nijmegen. Of ben je vooral benieuwd waar de lekkerste koffie te vinden is? Bekijk de pagina en bereid je alvast goed voor op je leven straks op de campus.

Over FNWI

FNWI is een studentgerichte bèta-faculteit waar onderzoek en onderwijs nauw met elkaar verbonden zijn. We streven ernaar een academische gemeenschap te zijn met een internationaal karakter, leidend in wetenschappelijk onderzoek.

Social media

Volg het laatste nieuws van de Faculty of Science op Instagram.

influencer-worden

Student Ambassadeur

Wil jij aankomende studenten helpen bij hun studiekeuze? Vind je het leuk om je enthousiasme voor jouw studie te delen met anderen? En wil je ook nog bijverdienen naast je studie? Dan zijn we op zoek naar jou!

huygens-studiestart