E-learning: met Gezondeboel werken aan een positiever beeld over jezelf

Merk je dat je erg kritisch bent ten opzichte van jezelf? Dit kan je tegenwerken als je gaat solliciteren.

In dit online e-learning programma van Gezondeboel over 'Zelfbeeld' - gratis aangeboden voor studenten van de faculteit Sociale Wetenschappen bij de Radboud Universiteit - ga je je eigen zelfbeeld onderzoeken: hoe is het bijvoorbeeld ontstaan? Ook stel je doelen op. In de volgende sessie wordt aandacht besteed aan negatieve gedachten en ga je deze gedachten uitdagen. Ook is er aandacht voor jouw kritische stem. De sessie hierna richt zich op de relatie tussen gedachten en gevoelens. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan succeservaringen en positiviteit. Tot slot bekijk je hoe het is gegaan met jouw doelen.

Gezondeboel is een online platform waar je gratis, eenvoudig en anoniem aan de slag kunt met het verbeteren van je mentale welzijn. Maak een account aan en ga aan de slag.