Nascholing

Je bent welkom bij de faculteit om je kennis te verdiepen of te verbreden. Dat kan bijvoorbeeld door aan te schuiven bij een bestaande cursus, een postdoctorale (BIG-)- of maatwerkopleiding te volgen, of door – nog laagdrempeliger – een symposium of congres bij te wonen.

Postacademische (BIG-)opleidingen

Als faculteit verzorgen we diverse postacademische opleidingen. Het Radboud Centrum voor Sociale Wetenschappen organiseert de meeste van deze postacademische opleidingen voor de faculteit. Zij organiseert daarnaast ook bij- en nascholingstrajecten (zoals maatwerkopleidingen), congressen en symposia voor gedragswetenschappers.

De volgende postacademische opleidingen biedt de faculteit:

Cursussen & Minoren (via aanschuifonderwijs)

Kennis verbreden of verdiepen? U kunt aanschuiven bij cursussen die deel uitmaken van het bestaande onderwijsprogramma. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Onderzoeksmethoden en -technieken
  • Gender, sekse, emancipatie of seksualiteit
  • Schematherapie
  • Applied Games, Serious Business
  • Verslavingspsychiatrie
  • Evidence Based Mental

Meer weten? Kijk voor informatie over de inschrijfprocedure bij Aanschuifonderwijs  of wil je meer weten over inhoud van de cursussen kijk in de studiegids.

Op zoek naar een minor(pakket) bij Psychologie, Sociologie, Culturele Antropologie en ontwikkelingssociologie of Communicatiewetenschap? Bekijk dan het speciale minoraanbod in de onze Minorgids.

Symposia en congressen

Iedereen kan bovendien onze symposia en congressen bijwonen. Bekijk het actuele aanbod van symposia en congressen voor gedragswetenschappers op de site van het Radboud Centrum voor Sociale Wetenschappen (Radboud CSW).