Saskia Menting, team huisvesting

‘Ik ben een bezig bijtje, een mensen-mens, dus ik zet me graag in voor allerlei dingen. Wanneer ik niet bezig ben met mijn gezin of werk, ben ik druk met de toneel- of carnavalsvereniging, of stichting Prematurendag; voor mij is dat ontspanning.

Inmiddels werk ik bijna 5 jaar als huisvestingsmedewerker bij de FSW en ik heb gemerkt dat het belangrijk is om de lijntjes kort te houden. Het leukste aan mijn baan vind ik dan ook de verscheidenheid aan mensen waar ik mee te maken krijg. Ik heb straks geen vast kantoor meer, waar er plek is kom ik aanlanden; als er iets is sta ik paraat. Van de decaan tot de schoonmakers, ik spreek iedereen en ik help waar ik kan. Het is fijn om iets te kunnen betekenen voor iemand.

De verhuizing naar het Maria Montessori is in volle gang. Het is nu niet meer simpelweg vanachter de computer dingen plannen, ik moet nu echt aanwezig zijn op de campus om van alles te regelen. Door corona mogen andere mensen het gebouw nog niet in, en hoewel dat lastig is, geeft het ons ook de kans om de eerste problemen te tackelen vóórdat medewerkers ermee te maken krijgen. Het gaat vlugger dan wij hadden verwacht. Als alles volgens plan verloopt ben ik met de feestdagen vrij en kan ik dat thuis met mijn familie vieren.’

Saskia Menting-Hermeling #WeAreRadboud